Mladi vozač skrivio prometnu nesreću: 53-godišnja žena teško ozlijeđena

Objavljeno: 11.04.2012. 16:13

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Ilustracija

Jedna je osoba teško, a jedna lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se u utorak prijepodne dogodila na cesti između Štrukovca i Murskog Središća u Međimurju. Nesreću je skrivio mladi vozač koji je vozio neregistrirani automobil.

Vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka kojemu je isteklo važenje prometne dozvole, 23-godišnjak iz Novog Sela Rok, nije se kretao obilježenom prometnom trakom te je zbog toga u zavoju vozilom prešao u suprotni smjer i sudario se sa automobilom čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je upravljala 53-godišnjakinja iz Murskog Središća.

Nakon sudara došlo je do zanošenja oba vozila i silaska izvan  kolnika osobnog automobila kojim je upravljala 53-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći 53-godišnja vozačica osobnog automobila teško je ozlijeđena pa je zadržana na liječenju u Županijskoj bolnici Čakovec, a putnica iz osobnog automobila kojim je upravljao 23-godišnjak, 21-godišnjakinja iz Gornjeg Hrašćana, lakše je ozlijeđena i nakon obrade puštena je kući.

Protiv 23-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U vremenu od 10.30 do 11.30 sati sav promet na relaciji Štrukovec - Mursko Središće bio je usmjeren na obilazne prometne pravce.

Komentari