ludbreg

Mladić dvojici prišao s leđa pa jednoga nožem ubo u trbuh, a drugoga u prsa

Objavljeno: 05.02.2023. 09:24

Zadnja izmjena: 05.02.2023. 09:27

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 26. siječnja 2023., donijelo rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (1998.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela pokušaja ubojstva i pokušaja teške tjelesne ozljede.

Kako stoji na stranicama Državnog odvjetništva Republike Hrvatske, postoji osnovana sumnja da je 25-godišnji okrivljenik 22. siječnja 2023., u Ludbregu, prišao s leđa 23-godišnjaku i 26-godišnjaku koji su hodali ulicom te nožem zadao 23-godišnjaku ubod u prsni koš i nanio mu tešku ozljedu (otvorena rana prsnog koša i pneumotoraks), dok je 26-godišnjaku zadao porezotinu u donjem dijelu trbuha.

Nadalje stoji kako je Državno odvjetništvo podnijelo prijedlog da se protiv okrivljenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenih djela kojima prijeti. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je navedeni prijedlog i odredila okrivljeniku istražni zatvor.

Komentari