Kako neslužbeno doznajemo, mladić iz Ivanca (17) žrtva je okrutnog ubojstva koje se dogodilo u Kupincu pokraj Jastrebarskog, a kojega je iz zasad nepoznatog razloga počinio drugi 17-godišnjak.

Mladić je bolovao od teške bolesti, određeno vrijeme živio  je u centru Ivanca, a do ovog nemilog događaja u mjestu Lančić Knapić pokraj Ivanca. Kako pišu 24 sata, nije poznato kako su se mladići uopće našli u selu Kupinec, koje se nalazi nedaleko od Klinča Sela i Jastrebarskog.

24 sata neslužbeno prenose kako je nesretnog mladića iz našega kraja drugi mladić rezao i ubadao po glavi, sve dok nije izdahnuo. Navodno je potom, vidjevši što je učinio, pokušao nauditi i samome sebi, u čemu je spriječen od drugih ljudi te se trenutno nalazi u bolnici. 24 sata nadalje neslužbeno prenose kako je napadač rodom iz Jastrebarskog, te je vjerojatno dobro poznavao kraj.

Sumnja se da su mladići namjeravali kampirati, budući da je na mjestu ubojstva pronađena hrana, piće, cigarete, računalo, mobitel i druge osobne stvari. Velik broj policijskij službenika još uvijek istražuje slučaj...

Komentari

27.12.2018. 12:23h Zadnja izmjena: 27.12.2018. 12:33

Izvor: 24 sata/eVaraždin