nevjerojatno

Mladić pijan došao s trudnom djevojkom na hitnu u Ivancu pa napravio kaos, evo presude

Objavljeno: 20.11.2023. 13:34

Zadnja izmjena: 20.11.2023. 13:34

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

Općinski sud u Varaždinu osudio je muškarca, koji je inače rodom iz Ivanca, zbog divljanja u prostorima Zavoda za hitnu medicinu varaždinske županije, Ispostavi Ivanec.

Prema informacijama iz Općinskog suda u Varaždinu, on je proglašen krivim da je u prosincu 2021. godine na hitni prijem došao pijan u pratnji djevojke te prijetio djelatnicima. Bio je nezadovoljan prijemom njegove trudne djevojke pa je urlao na djelatnike hitne pomoći te im prijetio kako će ih ubiti ako se nešto desi njegovom djetetu. Svoje namjere u nekoliko navrata je ponovio, a djelatnici su se preplašili. Uz to, nogom je prvo udario u vrata na hodniku hitne službe, a zatim u ulazna vrata u prostorije hitne medicinske pomoći. Na ulaznim vratima oštetio je drveni dovratnik desno, cilindričnu bravu i napravio savinuća bočne ploče brave, vijaka i samog cilindra. Napravio je štetu u iznosu oko 660 eura.

Na kraju je osuđen na uvjetnu osudu u trajanju od jedne godine, ali s rokom kušnje od tri godine. Uz to, mora platiti popravak štete koju je napravio na hitnom prijemu te 66 eura sudskih troškova.

Komentari