Poginuo Velimir Habrun "Fenč", dvije osobe ozlijeđene u slijetanju auta s ceste

Objavljeno: 15.04.2012. 10:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Velimir Habrun (22) iz Sračinca poginuo je, a još dvije osobe su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se u subotu navečer oko 22 sata dogodila na državnoj cesti D35 u mjestu Ivanečko Naselje.

Poginuli je bio putnik u automobilu koji je sletio s ceste i prevrnuo se na krov. Pritom su ozlijeđeni i 21-godišnja vozačica i 31-godišnji suvozač koji su prevezeni u Opću bolnicu Varaždin i zadržani na liječenju.

Policija je očevidom na mjestu događaja utvrdila da je 21-godišnja vozačica upravljala automobilom talijanskih registarskih oznaka neprilagođenom brzinom te je u blagom desnom zavoju izgubila nadzor nad upravljačem i automobilom sletjela van ceste.

Vozilo se u zanošenju prevrnulo na krov pri čemu su sve tri osobe koje su se nalazile u automobilu ozlijeđene. Na žalost, 22-godišnji Habrun, koji se nalazio na stražnjem sjedištu, u nesreći je zadobio ozljede od kojih je na mjestu događaja preminuo.

Ozlijeđeni su i 21-godišnja vozačica i 31-godišnji suvozač koji su prevezeni u Opću bolnicu Varaždin. Njihove ozljede za sada nisu okvalificirane, ali su zadržani u bolnici na liječenju. Neslužbeno doznajemo da se radi o težim tjelesnim ozljedama.

Velimir Habrun 'Fenč' - odličan nogometaš uvijek spreman na zabavu

Velimir Habrun rođen je i živio u Sračincu, a mnogi ga pamte s nogometnih travnjaka. Kao klinac igrao je varaždinsku Slobodu da bi već kao desetogodišnjak stigao u Varteks kao veliki talent. U Varteksu se zadržao šest godina, a karijeru je nastavio u Međimuju, gdje je ostao do juniora. U seniorskoj karijeri igrao je u Nedeljanec, slovenskom Ormožu, a posljednje je nastupao za NK Trnovec, člana II. Međimurske lige.

Najviše će ga pamtiti kao sjajnog malonogometaša, igrao je za Fotex Nedeljanec, ali i prvu ligu kao član MNK Novi Marof. Osvajao je i brojne turnire, zajedno s bratom Damjanom uvijek bio sklon nogometnom vicu, ponekad i "nepodopštini", sve s ciljem zabave gledatelja. Kako na terenu, tako i izvan njega, uvijek je bio spreman na šalu i uveseljevanje svoje okoline.

Naša iskrena sućut njegovoj obitelji i najbližima. Počivao u miru Velimir.

Komentari