prometna nesreća

Mladić u centru Varaždina prošao kroz crveno pa izazvao kaos na cesti. Više je ozljeđenih

Objavljeno: 26.06.2023. 10:17

Zadnja izmjena: 26.06.2023. 10:17

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

U nedjelju, 25. lipnja oko 22.30 sati u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Prema informacijama iz Policijske uprave varaždinske, mladić u dobi od 20 godina upravljao je osobnim vozilom desnom prometnom trakom Kapucinskog trga u smjeru ulice Augusta Cesarca. Dolaskom do četverokrakog raskrižja sa Trgom slobode i Zagrebačkom ulicom, ušao je u isto na znak crvenog svjetla za njegov smjer kretanja. Zbog toga je u lijevu bočnu stranu njegovog vozila, prednjim desnim dijelom udarilo osobno vozilo kojim je Trgom slobode iz smjera ulice Janka Draškovića u smjeru Zagrebačke ulice, upravljala 45-godišnjakinja, na znak zelenog svjetla na semaforu za svoj smjer kretanja.

Od siline udara, vozilo 20-godišnjaka je odbačeno van raskrižja na kolnik Zagrebačke ulice, gdje je prednjim dijelom udarilo u prednji dio osobnog vozila kojim je upravljao 47-godišnjak, krećući se krajnjom desnom prometnom trakom za skretanje u desno Zagrebačkom ulicom iz smjera ulice Franca Prešerna.

U prometnoj je nesreći ozlijeđena vozačica i 14-godišnji putnik iz njezinog vozila te 36-godišnja putnica iz vozila 47-godišnjaka. Svima je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede će se okvalificirati naknadno.

Komentari