Momci koji su se automobilom zabili u kuću u Hrastovskom izvan životne opasnosti

Objavljeno: 20.06.2015. 11:32

Zadnja izmjena: 09.03.2016. 10:42

Foto: DVD Ludbreg

Izvijestili smo o prometnoj nesreći koja se u četvrtak dogodila u Hrastovskom. Dvojica od petorice unesrećenih bili su težem stanju, no iz Opće bolnice Varaždin ističu da su izvan životne opasnosti.

Nesreća se dogodila u četvrtak u Ludbreškoj ulici u Hrastovskom, a mladić u dobi od 20 godina upravljao je osobnim vozilom nepropisnom brzinom iz smjera Slanja prema Ludbregu. Izgubio je nadzor nad upravljačem i sletio u desni cestovni jarak, gdje se vozilo prevrnulo i udarilo u zid obiteljske kuće.

- Srećom da nisu pogodili stup koji se nalazi u blizini kuće. Jedno vrijeme su ih izvlačili vatrogasci i srećom da nije završilo kobno - rekao je jedan od očevidaca prometne nesreće.

U prometnoj nesreći ozlijeđen je vozač i četvorica putnika iz vozila starosti 14,15, 20 i 21 godinu. Svi su prevezeni u Opću bolnicu Varaždin gdje im je pružena medicinska pomoć, a dvojica su bila u težem stanju.

- Njihovo stanje je stabilno i izvan životne su opasnosti. Trenutno se liječe na kirurškom odjelu - rekao je Anđelko Koprek iz Opće bolnice Varaždin.

 

Komentari