Kako smo izvijestili, u utorak je u popodnevnim satima u Murskom Središću prvo bio obustavljen i potom oko 18 sati, djelomično omogućen dvosmjerni promet mostom preko Mure prema Sloveniji radi prepriječenog tegljača...

>>U M. Središću namjerno prepriječio šleper i bacio ključ u rijeku

Cestovni promet na graničnom prijelazu Mursko Središće normaliziran je sinoć oko 19.50 sati. Podsjećamo, vozač tegljača s prikolicom namjerno je oko 16.30 sati prepriječio šleper i blokirao sav promet.

Kako smo jučer doznali od očevidaca, ovo je prvi takav incident na graničnom prijelazu u Murskom Središću, a izazvao ga je 44-godišnji vozač iz Međimurja.

Naime, vozač je, prema riječima očevidaca, namjerno blokirao promet jer je bio revoltiran neisplatom šest plaća. Nakon što je prepriječio tegljač i onemogućio ulazak u kabinu, u afektu je ključeve kamiona bacio u rijeku.

Tegljač su s mosta preko Mure sinoć oko 19.50 sati odvezli zaposlenici tvrtke „Renato PT“ iz Zagreba s policijskom pratnjom.

O njihovom pak vozaču, koji je u očajanju blokirao promet spomenutim šleperom, od očevidaca smo doznali da je doživio nervni slom te je odvezen u čakovečku bolnicu gdje mu je pružena pomoć.
  

Komentari

28.10.2015. 10:39h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: Ilustracija