Prometna nesreća

Motociklom pretjecao dva automobila pa udario u drugi motor ispred sebe

Objavljeno: 24.10.2023. 08:08

Zadnja izmjena: 24.10.2023. 08:12

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, 22. listopada oko 14 sati u Zagrebačkoj ulici u Tomaševcu, ozlijeđena je jedna osoba, izvijestili su iz Policijske uprave varaždinske. 

Muškarac starosti 39 godina upravljao je motociklom desnom prometnom trakom Zagrebačke ulice iz smjera Križanca u smjeru Turčina. Dolaskom do raskrižja s ulicom Vladimira Nazora započeo je pretjecanje dva osobna vozila, preko pune crte po lijevoj prometnoj traci te u kočenju izgubio nadzor nad upravljačem motocikla. Pritom je pao s motociklom na kolnik te je došlo do nekontroliranog kretanja prema naprijed i udara u stražnji dio motocikla kojim je ispred njega upravljao 40-godišnjak, koji je također pretjecao navedena vozila preko pune crte.

Uslijed udara motocikl 40-godišnjaka je odbačen prema naprijed te je prednjim dijelom udario u stražnji lijevi dio osobnog vozila kojim je u istom smjeru upravljao 32-godišnjak, koji je u tom trenutku skretao u lijevo u ulicu Vladimira Nazora. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 39-godišnji vozač motocikla te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Komentari