IZVIJESTILA PU VARAŽDINSKA

Muškarac koji je u Jalkovečkoj ležao ranjen, izboden je - škarama. Policija objavila detalje

Objavljeno: 09.08.2021. 10:54

Zadnja izmjena: 09.08.2021. 10:54

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje mjesto događaja)

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakinjom, zbog sumnje da je počinila kazneno djelo Ubojstvo u pokušaju na štetu 37-godišnjaka.

Pokušaj ubojstva dogodio se u subotu, 7. kolovoza u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, više ovdje.

  • Bili su partneri: Kako se sumnja, ona je u subotu, 7. kolovoza oko 4 sata u stanu, ozlijedila svog 37-godišnjeg partnera nakon svađe.
  • Izbola ga škarama: Osumnjičena je partnera ubola škarama u predjelu prsišta. On je nakon toga uspio izaći iz stana na ulicu, gdje ga je zatekao građanin koji je obavijestio žurne službe.
  • Zadržan u bolnici: Ozlijeđeni je 37-godišnjak po ekipi Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije prevezen u Opću bolnicu Varaždin, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.
  • Obavljen očevid: Očevid na mjestu događaja provela je Županijska državna odvjetnica u Varaždinu uz stručnu pomoć policijskih službenika.
  • Osumnjičena je privedena: Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 38-godišnjakinja je uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Komentari