Muž povrijeđene žene: Zbog hrane je netko spreman ubiti

Objavljeno: 13.02.2015. 11:12

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Katarina Surjak (64) u utorak je zatekla 52-godišnju Romkinju kako iz njezinog podruma krade meso, suhomesnate proizvode i zimnicu. Pokušala ju je zadržati, no kradljivica ju je po glavi udarila metalnom polugom.

Zbilo se to u jutarnjim satima, a Katarina je začula šuškanje u podrumu. Ušla je unutra i imala što vidjeti. Kradljivica je u svoju torbu natrpala zimnicu, meso i suhomesnate proizvode. Pokušala joj je otrgnuti torbu, no 52-godišnja Romkinja zadala joj je udarac metalnom polugom po glavi.

- Imam 70 godina i to nisam doživio u svom životu. Jednostavno zbog hrane je netko spreman ubiti, a najviše me čudi što je kradljivica točno znala kud treba ići i gdje stoje namjernice- rekao je Andrija Surjak, Katarini muž te dodao kako je cijelu stvar spasio susjed.

- Dobro je da je susjed sve čuo i zadržao kradljivicu do dolaska policije, a mojoj ženi pozvao hitnu pomoć - istaknuo je Andrija.

Katarini je šivana glava, a trenutno je u Općoj bolnici Varaždin gdje joj premataju ranu.

- Još je boli glava i ne smije se naprezati. Nadamo se da će se dobro oporaviti - zaključio je muž povrijeđene Katarine.

Komentari