Na meti lopova u Međimurju aparati za zabavu u ugostiteljskim objektima

Objavljeno: 23.10.2014. 17:52

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Policijska uprava međimurska izvijestila je provalama koje su se dogodile na području Međimurja.

Tijekom noći s 21. na 22. listopada u Novakovcu, u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt, a potom i aparat za zabavu, odakle je ukrao novac. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Iste je noći u Čakovcu, u Uskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio u stambenu zgradu gdje je iz hodnika ukrao bicikl vlasništvo muškarca iz Murskog Središća. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U srijedu, 22. listopada u vremenu od ponoći do 6:50 sati u Dekanovcu, u Kalničkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt gdje je potom provalio u nekoliko aparata za zabavu odakle je ukrao kovani novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari