Na meti međimurskih lopova trimeri, bicikli, cigarete i novac

Objavljeno: 06.08.2014. 17:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Dragutin Kliček/Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je tešku krađu na drzak način u Ulici Marka Kovača u Murskom Središću, 29. srpnja oko 14:20 sati počinio maloljetnik iz Murskog Središća.

On je, vozeći se na biciklu, sustigao 44-godišnjakinju iz Murskog Središća i iz košare na njezinom biciklu ukrao joj torbicu sa novcem, mobitelom i osobnim dokumentima, te je time oštetio za nekoliko tisuća kuna.
Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći sa nedjelje na ponedjeljak, 3./4. kolovoza od 20:30 do 2:55 sati u Kolodvorskoj ulici u Donjem Mihaljevcu, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu poduzeća iz Draškovca i ukrao cigarete i novac.

Materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U razdoblju od 26. srpnja do 1. kolovoza u Čakovečkoj ulici u Donjem Kraljevcu, nepoznati počinitelj je iz izložbenog prostora trgovine vlasništvo poduzeća iz Čakovca ukrao nekoliko komada motornih trimera.

Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U utorak, 4. kolovoza, u vremenu od 20 do 23:30 sati u Ulici Otokara Keršovanija u Čakovcu, nepoznati je počinitelj iz stalka za bicikle kod zgrade ukrao dva zaključana muška bicikla, vlasništvo 40-godišnjakinje i 41-godišnjakinje iz Ivanovca, kojima su se koristila njihova djeca.

Materijalna šteta u oba slučaja cijeni se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari