Aktivni provalnici

Na meti provalnika proteklog vikenda vikendice, trgovine, ali i vulkanizerska radionica u Šijancu

Objavljeno: 04.04.2016. 11:30

Zadnja izmjena: 04.04.2016. 11:44

Foto: ilustracija

Tijekom vikenda vrlo aktivni bili su provalnici koji su provaljivali u trgovine, vikendice pač čak i u vulkanizersku radionicu.

Nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu u ulici Akademika Mirka Maleza u Ivancu i otuđio cigarete, dok će se visina materijalne štete utvrdit će se inventurom. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Perač, trimer...

 U Vinogradima Ludbreškim, na predjelu zvanom Sigečak, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 80-godišnjaka te otuđio visokotlačni perač, trimer i druge predmete. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U Gredi je pak nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Zaboku. Tom je prilikom otuđio novac, razne vrste cigarete i alkoholna pića. Materijalna se šteta procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Ispod mosta rijeke Drave u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio agregat u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Međimurskoj ulici. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja navedenog kaznenog djela.

Opelješio vulkanizersku radionicu

Tijekom noći sa subote na nedjelju nepoznati je počinitelj provalio u vulkanizersku radionicu u Šijancu i otuđio dijagnostički aparat, nekoliko zračnih pištolja i prijenosno računalo. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad u cilju otkrivanja nepoznatih počinitelja.

Komentari