Na njeno ime sklopio ugovor i nabio joj telefonski račun

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 24.03.2015. 19:28

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Tijekom travnja prošle godine, nepoznati počinitelj je korištenjem osobnih podataka oštećene žene starosti 35 godina, bez njezinog znanja sklopio ugovor s jednim telefonskim operaterom.

Nastali dug prema operateru iznosi više tisuća kuna. Od oštećene je zaprimljena kaznena prijava za kazneno djelo nedozvoljena uporaba osobnih podataka koja je proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu. Policija poduzima mjere i radnje u cilju pronalaska nepoznatog počinitelja.

U Ivanečkom naselju je u ponedjeljak nepoznati počinitelj provalio u benzinsku postaju vlasništvo poduzeća kojem je sjedište u Križevcima. Iz benzinske postaje je otuđio registar kasu sa pologom i nekoliko šteka cigareta. Visina materijalne štete se procjenjuje na desetak tisuća kuna, a policija za počniteljem još traga.

U Ulici Stjepana Radića u mjestu Majerje, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 52-godišnjaka. Iz kuće je otuđio motorni trimer, a materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Provaljeno je u vikedicu 51-godišnjakinje u Beletincu, a nepoznti počnitelj otuđio je dalekozor, muzičku liniju, tri manja suncobrana, mikrovalnu pećnicu, digitalni prijemnik i nekoliko kutija cigareta. Visina materijalne štete se procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari