Na pješačkom prijelazu u V. Toplicama ozlijeđena 9-godišnjakinja

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o prometnim nesrećama koje su se na području Varaždinske županije dogodile 26. svibnja.

Objavljeno: 02.06.2014. 13:21

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

U ponedjeljak, 26. svibnja oko 6:10 sati u Ulici Petra Zrinskog u Ludbregu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena ženska osoba starosti 49 godina.

Osobnim vozilom je dvorištem upravljao 33-godišnjak i uključivao se u promet u smjeru Ulice Petra Zrinskog. Po izlasku iz dvorišta, prednjim lijevim krajem vozila udario je u prednji kotač bicikla kojim je upravljala 49-godišnjakinja, koja se do tada kretala nogostupom iste ulice. Od udara biciklistica je pala na poklopac motora i na kolnik, te je zadobila ozljede. Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

U ponedjeljak, 26. svibnja oko 11:45 sati, u Ulici maršala Tita u Varaždinskim Toplicama, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno dijete.

Osobnim vozilom je upravljao muškarac starosti 52 godine iz smjera Trga slobode u smjeru Ulice maršala Tita, koji nije na obilježenom pješačkom prijelazu propustio 9-godišnju pješakinju, a koja je već stupila na pješački prijelaz, te je udario vozilom u pješakinju. Dijete je tom prilikom zadobilo ozljede, a medicinska pomoć joj je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede za sada nisu okvalificirane.

Komentari