Na predjelu Šintarija uz stari tok Drave zapalio drvenu kućicu

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 20.07.2015. 15:21

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: ilustracija

Izvor: www.littlehousedairy.com

U Kumičićevoj ulici u Varaždinu u subotu navečer na predjelu zvanom Šintarija uz stari tok rijeke Drave, došlo je do zapaljenja drvene kućice vlasništvo 44-godišnjaka.

Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed otvorenog plamena nepoznatog izvora, pri čemu su se zapalili drveni dijelovi kuće koja je u potpunosti izgorjela.

Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Varaždin, a materijalna se šteta procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Tehnički uzrok požara se isključuje, a policijski službenici podnose kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja za kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, te nastavljaju daljnji rad u cilju pronalaska istog.

Krađe, provale...
    
U sa subote na nedjelju u Šijancu, nepoznati je počinitelj provalio u društveni dom u vlasništvu športskog društva iz Vidovca. Tom je prilikom otuđio više sanduka piva i sokove. Prema izjavi odgovorne osobe, visina materijalne štete iznosi nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.   

U nedjelju u jutarnjim satima provaljeno je u ugostiteljski objekt u Žigrovcu. Nepoznati počinitelj  otuđio je novac i alkoholna pića. Visina materijalne štete utvrdit će se inventurom, a protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari