Na raskrižju Koprivničke i Međimurske ozlijeđena 45-godišnjakinja

Objavljeno: 02.10.2014. 09:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Na raskrižju Koprivničke i Međimurske ulice u Varaždinu u srijedu navečer dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba...

Žena starosti 45 godina upravljala je osobnim vozilom desnom prometnom trakom Koprivničke ulice te je dolaskom do raskrižja s Međimurskom ulicom oduzela prednost prolaska osobnom vozilu kojim je Međimurskom ulicom u smjeru Kukuljevićeve ulice upravljala 52-godišnjakinja. Prilikom udara prednjih dijelova vozila, ozlijeđena je 45-godišnja vozačica. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozljede za sada nisu okvalificirane.

Prometna nesreća dogodila se i u Ludbregu na kružnom toku na raskrižju ulica Petra Zrinskog i Vatroslava Lisinskog. Muškarac starosti 49 godina upravljao je teretnim vozilom iz smjera ulice Petra Zrinskog te je u kružnom toku stražnjim bočnim dijelom vozila udario u upravljač bicikla 57-godišnjakinje. Biciklistica je uslijed udara pala na kolnik, pri čemu je ozlijeđena. Njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.

Komentari