Nakon napada sjekirom, muškarac iz Nedeljanca ništa ne zamjera supruzi

Obiteljska kuća u kojoj se dogodio nemili događaj

Objavljeno: 23.09.2014. 08:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

Prije mjesec i pol dana, 49-godišnjakinja je svojeg muža udarila sjekirom posred čela te mu nanijela teške ozljede glave. Muž se u međuvremenu dobro oporavio te ističe da svojoj ženi ne može ništa zamjeriti...

U obiteljskoj kuću u Nedeljancu 3. kolovoza, B. P. (49) sjekirom je dva put posred čela udarila svojeg tri godine starijeg supruga F. P. (52). Susjedi su nam tada ispričali da se nemili događaj zbio kada je suprug otišao na spavanje.

-Nevjerojatno je to što se dogodilo. Gospođa je muža napala kad je prilegao. U takvom stanju on ju je izbacio iz kuće te pozvao hitnu pomoć i policiju. Stajala je vani do uhićenja, dok je susjeda povezene glave odvezla hitna medicinska pomoć - rekla je tada susjeda.

Nakon napada, 52-godišnjak je hitno operiran u Općoj bolnici Varaždin, dok je 49-godišnjakinji određen istražni zatvor zbog osnovane sumnje kaznenog djela pokušaja teškog ubojstva i opasnosti od dovršenja pokušaja kaznenog djela. Muž, koji je pretrpio teške ozljede glave, uspješno je operiran te se dobro oporavio.

-Dobro sam, najvažnije je da sam živ. Svojoj ženi ne mogu ništa zamjeriti jer ona nije bila ni svjesna što je učinila. Bila je savršena osoba do svoje bolesti i liječnik je rekao da takve bolesti ne pogađaju “šlampe” - rekao je F. P. te dodao kako je njegova supruga odbijala liječenje.

-Ne mogu je mrziti, sve druge žene mogu se sakriti pred njom prije njene bolesti. Ona nije bila adekvatno liječena te je izgubila volju za životom. Sada su njeno liječenje preuzeli drugi liječnici i dobro se oporavlja. Tek nakon dva tjedna shvatila je što je učinila i svaki put plače kad je djeca posjete - objasnio je F. P.. No protiv njegove žene Županijsko državno odvjetništvo pred Županijskim sudom u Varaždinu podiglo je optužnicu zbog pokušaja teškog ubojstva te joj je istražni zatvor produljen do 2. studenog.

Komentari