Nakon kriminalističke istrage

VIDEO: Akteri tučnjave na Korzu idu pred sud

Kako su danas izvijestili iz PU Varaždinske, policijski službenici Policijske postaje su postupali temeljem objave snimke tučnjave ispred kluba Barfly na našem portalu.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.04.2019. 11:35

Zadnja izmjena: 09.04.2019. 12:41

Foto: Arhiva

Kako su danas izvijestili iz PU Varaždinske, policijski službenici Policijske postaje su postupali temeljem objave snimke tučnjave ispred "Grabe" na Korzu objavljene na svim portalima. 

>>VIDEO Na Korzu u jutarnjim satima izbila tučnjava, vijećnik Strahonja ''požalio'' se na Facebooku<<

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 17. veljače oko 6 sati ujutro na Trgu kralja Tomislava došlo do narušavanja javnog reda i mira, odnosno vike, galame i vrijeđanja između 19-godišnjakinje i 30-godišnjaka. Tom prilikom, se također njima na isti način vikom, galamom, vrijeđanjem i međusobnim fizičkim obračunom priključilo više muškaraca starosti 16, 21, 25, 23 i 21 godinu. U fizičkom obračunu mladići starosti 16, 21 i 25 godina su zadobili ozljede, te su zatražili medicinsku pomoć u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede su im okvalificirane kao lakše tjelesne. Protiv svih osumnjičenih policijski službenici podnijeli su Optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu Općinskog suda u Varaždinu.

 

Komentari