Nakon tri godine policija otkrila provalnika u stan u Varaždinu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 02.10.2013. 16:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Varaždinska je policija izvijestila o provalama koje su se u proteklom razdoblju dogodile na području PU varaždinske, te o otkrivanju počinitelja ranije krađe u Varaždinu.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom zbog sumnje da je u razdoblju od kolovoza 2010. do siječnja mjeseca 2011. godine provalio u stan u Vrazovoj ulici u Varaždinu.

Tom je prilikom iz stana u vlasništvu 58-godišnjaka otuđio LCD televizijski uređaj, printer, dijelove namještaja i ključeve vozila, nakon čega je otuđio i osobno vozilo.

Počinjena materijalna šteta se procjenjuje na više desetaka tisuća kuna. Protiv osumnjičenog policijski službenici podnose kaznenu prijavu državnom odvjetništvu.

U jutarnjim satima 1. listopada, nepoznati počinitelj je u ulici Stjepana Radića u Vidovcu, provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 71-godišnjaka iz koje je otuđio novac.

Materijalna šteta se procjenjuje na više od sto kuna. U cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela policijski službenici poduzimaju potrebite mjere i radnje.

Od 27. rujna do 1. listopada, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću u Jareku Bisaškom vlasništvo 51-godišnjaka, gdje je porazbacao stvari.

Materijalna šteta se procjenjuje na stotinjak kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari