Napali policijske službenike na benzinskoj postaji

Objavljeno: 15.04.2011. 11:06

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Dva su mladića uhićena u srijedu kasno navečer nakon što su na benzinskoj postaji u Gospodarskoj ulici u Varaždinu napali policijske službenike.

U srijedu kasno navečer, nešto prije ponoći, policijska patrola uputila se na benzinsku postaju u Gospodarskoj ulici u Varaždinu na temelju dojave o narušavanju javnog reda i mira.

Tamo su utvrdili da je javni red i mir narušavao 25-godišnjak koji je počeo vrijeđati policijske službenike, a jednog od njih je odgurnuo. Policijski su službenici zato uporabili sredstva prisile.

U trenutku kad su mladiću stavljali lisice prišao im je mladić star 23 godine koji je prvo vikao na policijske službenike, a zatim jednog od njih s leđa udario šakom u glavu nakon čega se trčeći pokušao udaljiti s mjesta događaja. No, policijski službenici uspjeli su ga sustići i uhititi.

Dvojica mladića su privedena u Policijsku postaju Varaždin i protiv obojice će biti podnesene kaznene prijave zbog spriječavanja službene osobe u obavljanju dužnosti i napada na službenu osobu.


Komentari