neodlučan lopov

Navikli smo na svakakve krađe, ali ova u Očuri je bizarna

Objavljeno: 12.11.2021. 10:31

Zadnja izmjena: 12.11.2021. 10:31

Foto: Ilustracija (prizor iz serije "Better Call Saul")

Policija je u razdoblju od 10. do 11. studenog u Očuri imala posla s razbojnikom koji je provalio u više objekata i ukrao naizgled neobične predmete koje je potom razbacao oko objekata, a policijska izvješća prenosimo u cjelosti.

Kako navode iz policije, u navedenom je razdoblju nepoznati počinitelj u Očuri provalio u metalni ormarić za novine u sklopu trgovine u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Novom Golubovcu i otuđio više komada novina koje su pronađene u blizini objekta. Nakon toga je pokušao provaliti u trgovinu, ali je odustao od daljnje namjere. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Također, od 10. do 11. studenog, nepoznati je počinitelj provalio u objekt u sklopu nogometnog igrališta u Očuri te otuđio pehar, električne kablove i druge predmete, koji su pronađeni odbačeni u neposrednoj blizini objekta. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari