Građane Nedelišća i okolice zgrozio je stravičan zločin u kojem je sin nožem ubio majku, a građani ističu da od 57-godišnjeg ubojice to nitko nije očekivao.

Zločin se dogodio u utorak 13. listopada u kući u Nedelišću. 57-godišnjak je nakon prepirke sa svojom majkom, zadao joj kuhinjskim nožem više ubodnih rana u predio vrata, nanijevši joj tako ozljede od kojih je odmah preminula.

Mještani 57-godišnjaka znaju kao čovjeka koji je imao problema.

Prije nekoliko godina ostavila ga je žena pa si je pokušao prerezati žile. Kasnije je bio na liječenju i djelovao je normalno. Vrlo često je ovdje dolazio na biljar - rekla nam je konobarica lokalnog kafića.

Neki sumještani pak tvrde da je znao popiti.

-Trošio je lijekove i ponekad je znao popiti, no nismo očekivati da bi tako nešto mogao napraviti - rekao je sumještanin 57-godišnjaka.

I dva dana nakon stravičnog zločina ljudi su užasnuti.

- Čuli smo da je gospodin prije imao problema, no ne znam što mu je došlo da je ubio svoju majku. Ipak to nitko ne zna, samo oni - rekla je žena koja radi u obližnjoj trgovini

Jednostavno ne mogu vjerovati. Strašno je to što se dogodilo - dodala je.

I dva dana nakon nemilog događaja, svi u Nedelišću su u šoku.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu je pak usvojila prijedlog državnog odvjetnika i odredila istražni zatvor protiv 57-godišnjaka zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi ite opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Komentari

15.10.2015. 16:31h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: FOTO: Siniša Sović