Tri krađe dogodile su se u protekle dvije noći na varaždinskom području, a krao se novac, bankovni dokumenti pa čak i žvakaće gume, a krađe nije bio pošteđen ni ribički štap.

U noći s 29. na 30. lipnja, u ulici Vladimira Nazora u Petrijancu, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu poduzeća iz Čakovca, te otuđio za sad neutvrđenu količinu alkoholnih pića i žvakaćih guma. Visina materijalne štete utvrdit će se inventurom. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 30. lipnja od 7 do 13.45 sati, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u ulici Ladanjskih rudara u Donjem Ladanju, u vlasništvu 57-godišnjaka, te iz novčanika otuđio novac i bankovne dokumente. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere u cilju otkrivanja počinitelja navedenog kaznenog djela.

Tijekom noći s 30. lipnja na 1. srpnja od 17.30 do 1.30 sati, na predjelu zvanom Zelena struga kod starog toka rijeke Drave, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo vlasništvo 27-godišnjaka i otuđio ribički štap. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari

01.07.2015. 10:14h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ilustracija