Nepropisno parkiranje u Varaždinu: Policija i prometni redari u kontroli

Objavljeno: 11.06.2014. 10:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija - Andrej Švoger

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o provalama koje su se dogodile na području naše županije, a ujedno je najavljen pojačan nadzor nepropisnog parkiranja vozila na području grada Varaždina.

Tijekom noći s 9. na 10. lipnja u Plitvičkoj ulici u Gojancu nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u prostorije nogometnog kluba. Visina materijalne štete će se utvrditi naknadno, a policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U noći s 9. na 10. lipnja u Ulici Hrvatskog Proljeća u mjestu Jalkovec, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije jedne udruge iz koje je otuđio jednu plinsku peć. Visina materijalne štete se procjenjuje na više od tisuću kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježen je jedan prekršaj protiv javnog reda i mira i to u Varaždinu.

Varaždinska policija ujedno obavještava kako će tijekom današnjeg dana, 11. lipnja, policijski službenici Policijske uprave varaždinske i prometni redari Grada Varaždina pojačano nadzirati nepropisno parkiranje vozila na području grada Varaždina.

Komentari