U Lepoglavi se jutros dogodila prometna nesreća, prilikom koje je ozlijeđen 23-godišnji mladić.

Danas oko 7:00 sati u Lepoglavi, u Varaždinskoj ulici na državnoj cesti D-35, dogodila se prometna nesreća, slijetanje vozila s ceste.

Upravljajući osobnim vozilom 23-godišnjak, iz smjera Lepoglave u smjeru Ivanca, zbog nedržanja sredine obilježene prometne trake vozilom je prešao na lijevu stranu van kolnika i udario u stacionarni stupić i metalnu zaštitnu ogradu, piše u priopćenju PU varaždinske.

Vozilo se uslijed navedenog višestruko prevrnulo i zapalilo. Tom je prilikom ozlijeđen vozač te je prevezen u Opću bolnicu Varaždin, gdje je zadržan na liječenju, dok njegove ozljede za sada nisu okvalificirane.

Na mjesto događaja izašli su pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Lepoglava koji su ugasili požar na vozilu.

Mladić je policijski službenik Policijske uprave Varaždinske koji se vraćao iz službe. Obzirom da je isti kod sebe imao službeno oružje i streljivo uslijed požara došlo je do zapaljenja rezervnog streljiva.

Kako na cesti nema tragova kočenja nagađa se da je mladić ili zaspao ili je imao zdravstvenih problema, neslužbeno saznajemo.

Prema saznanjima eVaraždina mladića su iz zapaljenog vozila izvukli građani koji su se u to vrijeme našli na cesti i putovali na posao.

Kako neslužbeno saznajemo mladić nije u životnoj opasnosti.

 

Komentari

15.05.2013. 08:31h Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:16

Foto: Dražen Hočuršćak