Nesreća u Ludbregu: 55-godišnjakinja oduzela prednost 29-godišnjaku

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 01.04.2014. 10:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Andrej Švoger

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o prometnim nesrećama koje su se dogodile jučer, 31. ožujka.

Oko 10:10 sati, na raskrižju ulica Vatroslava Lisinskog i državne ceste D2 u Ludbregu, dogodila se prometna nesreća između dva osobna vozila.

>> FOTO: Teška prometna nesreća u Ludbregu, ozlijeđene dvije osobe

Žena starosti 55 godina upravljala je osobnim vozilom iz smjera Ludbrega prema Selniku. Dolaskom do navedenog raskrižja, oduzela je prednost prolaska osobnom vozilu kojim je iz smjera Varaždina prema Koprivnici upravljao 29-godišnjak.

Prilikom udara prednje strane vozila 29-godišnjaka u lijevu bočnu stranu vozačice, njezino je vozilo odbačeno u dvorišnu ogradu. U prometnoj su nesreći ozlijeđene 55-godišnja vozačica i 22-godišnja putnica iz drugog vozila. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se također dogodila jučer, 31. ožujka oko 17:15 sati u Turčinu, na raskrižju Zagrebačke i Kolodvorske ulice.

Muškarac starosti 40 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Varaždin Brega prema Varaždinu. Zbog nedržanja potrebitog razmaka pri vožnji u slijedu, prednjim je dijelom vozila udario u stražnji dio vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 36-godišnjak. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 45-godišnja putnica iz vozila 36-godišnjaka. Medicinska joj je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici.

Komentari