Nesreću u Međimurskoj ulici skrivio 72-godišnjak oduzimanjem prednosti prolaska

Objavljeno: 16.09.2015. 15:20

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: Nikola Kokotec

Izvijestili smo o prometnoj nesreći u Međimurskoj ulici u Varaždinu s ozlijeđenim osobama, a poznate su nam okolnosti prometne nesreće.

Nesreću je skrivio muškarac starosti 72 godine koji je upravljao osobnim vozilom iz smjera Ulice Frana Supila prema Ulici Ruđera Boškovića. Dolaskom do raskrižja s Međimurskom ulicom na kojem se prometom upravlja semaforima, ušao je vozilom u raskrižje skrećući u lijevo, a da nije propustio osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera Ulicom Ruđera Boškovića upravljao 35-godišnjak, a koji je isto ušao u raskrižje na zelenu. Uslijed udara ozljede su zadobila oba vozača te im je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Prometna nesreća u utorak dogodila se i u Optujskoj ulici u Varaždinu. Žena starosti 32 godine upravljala je osobnim vozilom iz smjera Varaždina prema Hrašćici. Skrenula je u lijevo prema trgovačkom centru a da nije propustila moped kojim je iz suprotnog smjera Optujskom ulicom upravljala žena starosti 49 godina pa je došlo do udara. Vozačica mopeda je zadobila ozljede te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Komentari