DOZNAJEMO: Srednjoškolci se kontinuirano na VTC Stanoing penju vatrogasnim stubama

Objavljeno: 27.06.2015. 19:22

Zadnja izmjena: 09.03.2016. 08:51

Foto: I. T.

Djevojke su se u petak navečer popele na vrh najviše stambene zgrade u gradu, katnice VTC Stanoing kako bi se fotografirale, kako smo izvijestili. Stigla je i policija, no jedno vrijeme nisu mogli pronaći put do vrha. U subotu smo mi posjetili tu zgradu i imali što vidjeti.

Djevojke su vrlo vjerojatno ušle maknuvši žicu te po vatrogasnim stubama stigle do vrha.

- Vidjela sam već nekoliko puta mlađariju kako se penju stubama. Uglavnom su to srednjoškolci koji se zabavljaju. Idu vatrogasnim stubama prema gore i vjerojatno su vrata otvorena ako uspiju stići do vrha zgrade - rekla je djevojka koja živi u blizini. Nju kao i našeg čitatelja koji nam se jučer javio s viješću, brinu posljedice zabave.

- Sve će tako dugo biti u redu, dok se ne dogodi tragedija. Netko će si malo više popiti i to neće dobro završiti - dodala je djevojka koja je ogorčena izgledom katnice VTC Stanoing.

- Ova zgrada je ruglo u centru grada. Osim što se tinejdžeri cijelo vrijeme penju prema vrhu gdje se provode, sve se raspada i prostor oko zgrade je vrlo opasan - zaključila je djevojka pokazujuću željeznu armaturnu mrežu.

S druge strane sve je puno smeća i boca, a na nekim dijelovima željezo opasno strši, dok su tlakavci porazbacani na sve strane. Imam i mnogo korova. No, zgrade je zapećaćena već godinama i ne zna se dokle će tako zapušteno stajati u centru Varaždina.

Komentari