PU Varažinska jutros je izvijestila o pomalo nevjerojatnom slučaju koji se dogodio u Ludbregu gdje je 45-godišnjakinja prijavila kazneno djelo ''Nadrilječništva''.

Naime, prema prijavi, navedena je od 12. do 18. lipnja, dolazila u jednu stomatološku ordinaciju, gdje je s muškarcem za kojeg je mislila da je vlasnik ordinacije, dogovorila izradu zubnih implantata za iznos od više tisuća kuna.

Prema postignutom dogovoru, isti joj je izradio implantate, koji joj nakon ugradnje prema izgledu i namjeni uopće nisu odgovarali. Oštećena je nezadovoljna pruženom uslugom, ponovno došla u ordinaciju gdje joj je spomenuti vratio novac. Naknadno je u razgovoru sa stvarnim vlasnikom ordinacije, utvrdila da je član njegove obitelji bez njegovog znanja i odobrenja, samovoljno otvorio ordinaciju i radio s pacijentima, a za koje poslove nema završen potrebni fakultet.

Oštećena je žena obavila pregled u stomatološkoj poliklinici radi utvrđivanja stvarnog zdravstvenog stanja te je utvrđeno da je uslijed nestručnog obavljanja posla došlo do ozbiljnih povreda zubi i zubnog mesa te bi je prema predračunu iste poliklinike, izrada novih implantata koštala oko 19 000 kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti i počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari

25.06.2020. 10:04h Zadnja izmjena: 25.06.2020. 10:04

Foto: Ilustracija