Prema informacijama iz policije, u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 6.20 sati na raskrižju ulica Vladimira Nazora i Ivana Gorana Kovačića u Ivancu, ozlijeđena je jedna osoba.

Muškarac starosti 44 godine upravljao je osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Lepoglave. Dolaskom do navedenog raskrižja, zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku te atmosferskim prilikama, prednjim je dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred njega upravljao 28-godišnjak, koji se zaustavio u raskrižju na znak crvenog svjetla na semaforu.

U prometnoj je nesreći ozlijeđen 28-godišnji vozač te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njegove će se ozljede okvalificirati naknadno. Kako je 44-godišnji vozač odbio alkotestiranje, a isti je bio pod vidnim utjecajem alkohola, isti je s ciljem sprječavanja nastavka činjenja prekršaja i ugrožavanja sigurnosti prometa, doveden u Policijsku postaju Ivanec i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje.

Komentari

28.01.2020. 10:03h Zadnja izmjena: 28.01.2020. 10:05