prijavljeno policiji

Nisu samo dijelovi automobila na meti lopova - ukradeni i dijelovi kombajna

Posljednjih dana pisali smo o krađi auto dijelova s parkiranih automobila na više varaždinskih parkirališta, o čemu je izvijestila i policija. Ipak, kako navode iz policije, nisu samo dijelovi automobila na meti lopova.
Objavljeno: 05.11.2021. 09:40

Zadnja izmjena: 05.11.2021. 09:41

Foto: Ilustracija

Posljednjih dana pisali smo o krađi auto dijelova s parkiranih automobila na više varaždinskih parkirališta, o čemu je izvijestila i policija. Ipak, kako navode iz policije, nisu samo dijelovi automobila na meti lopova.

Tijekom noći s 2. na 3. studenog, na parkiralištu zgrade u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj izrezao i otuđio dijelove auspuha s osobnog vozila u vlasništvu 32-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 1. do 4. studenog u Žigrovcu, nepoznati je počinitelj otuđio razne dijelove s kombajna u vlasništvu 56-godišnjaka. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari