Novi Marof: U prometnoj nesreći poginule dvije osobe

Objavljeno: 05.02.2011. 10:23

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Dvije osobe poginule su u teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu rano ujutro dogodila u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu. U nesreći su sudjelovala tri osobna automobila, a skrivio ju je mladi vozač koji je vozilom upravljao neprilagođenom brzinom i u alkoholiziranom stanju.

Nesreća se dogodila 20-ak minuta prije 6 sati kad je vozač star 24 godine, koji je vozilom upravljao pod utjecajem 1,86 promila, zbog neprilagođene brzine u oštrom zavoju na uzbrdici izgubio nadzor nad automobilom i prešao u suprotni prometni trak. S druge strane u tom je trenutku nailazio osobni automobil kojim je upravljao Z.C. (47) te je došlo do frontalnog sudara. Automobil 47-godišnjaka je u sudaru odbačen te je udario u automobil kojim je iza njega upravljao vozač star 25 godina.

Suvozač iz automobila 47-godišnjaka M.Ž. (24)  je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće, a Z.C. (47) je prevezen u Opću bolnicu Varaždin gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo oko 9 sati. Vozač koji je skrivio nesreću također je prevezen u Opću bolnicu Varaždin no njegove ozljede nisu okvalificirane. Navodno je zadobio samo lakše ozljede.

Komentari