Novomarofska policija uhvatila trojicu provalnika

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 03.09.2013. 18:20

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 26 i 28 godina zbog sumnje da su u subotu, 31. kolovoza oko 15:15 sati, kroz otvoreni prozor jedne od soba, ušli u kuću u Rakovcu, vlasništvo 47-godišnjaka i otuđili novac, izvijestila je PU varaždinska.

Obzirom da su ih tom prilikom uočili susjedi koji su obavijestili policiju, navedena su se dvojica vozilom udaljila s mjesta događaja, pri čemu su ih zatekli policijski službenici.

Nastavkom kriminalističkog istraživanja, policijski službenici Policijske postaje Varaždin utvrdili su postojanje sumnje da su navedena dvojica, zajedno s 42-godišnjakom, istog dana u poslijepodnevnim satima provalili u kuću u ulici Tina Ujevića u Gornjem Knegincu, vlasništvo 56-godišnjakinje, i otuđili novac i zlatni nakit.

Kod njih su pronađeni otuđeni predmeti te vraćeni oštećenima. Sva trojica su uz kaznenu prijavu za kaznena djela krađe, odnosno teške krađe predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Komentari