Odgurnuo prodavačicu i pobjegao s ukradenim naočalama

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 09.04.2014. 09:28

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

Policijska uprava međimurska izvijestila je o krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Međimurja.

U utorak, 8. travnja oko 13:40 sati u Čakovcu, u Ulici kralja Tomislava, u trgovinu vlasništvo poduzeća iz Varaždina mlađa muška osoba isprobavala je sunčane naočale. Kada je jedne naočale stavio na glavu iznenada je rukama odgurnuo prodavačicu i biciklom se udaljio ukravši naočale. Naknadno je utvrđeno da iz trgovine nedostaju još jedne sunčane naočale. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Za počiniteljem policija traga i protiv njega će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U utorak, 8. travnja u vremenu od 9 do 20 sati u Domašincu, u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju vlasnika te ušao u otključanu obiteljsku kuću gdje je iz novčanika ukrao novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 21. ožujka do 8. travnja, u šumskom predjelu zvanom "Kamernjak", u blizini Merhatovca, nepoznati počinitelj ukrao je više komada stabala raznih vrsta drveća, ukupne drvene mase oko 15 m³. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari