pročitajte

Odjeća, slike, motorna pila, motocikl... Lopovluk na sve strane na području županije

Objavljeno: 19.09.2023. 11:12

Zadnja izmjena: 19.09.2023. 11:17

Foto: Arhiva/Ilustracija

U razdoblju od 12. do 17. rujna u mjestu Leštakovec, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću u vlasništvu 50-godišnjaka te otuđio odjeću i zidnu sliku. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 14. do 17. rujna u mjestu Veliki Bukovec, na dvorištu, nepoznati počinitelj je pokušao provaliti u parkirani osobni automobil u vlasništvu 44-godišnjakinje. Potom je iz drugog teretnog vozila koje je bilo parkirano na dvorištu otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko sto eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 15. kolovoza do 15. rujna u mjestu Dubovica, nepoznati počinitelj je iz garaže otuđio motornu pilu, da bi potom iz kombi vozila otuđio novac, u vlasništvu 29-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U ponedjeljak 18. rujna u Ulici grada Lipika u Donjem Knegincu, nepoznati počinitelj je iz trgovine otuđio raznu odjeću. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 16/17. rujna u mjestu Prigorec, nepoznati počinitelj je otuđio motor u vlasništvu 39-godišnjaka, a koji je bio parkiran kod vikend kuće. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari