Kako smo izvijestili, jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 10 sati u Optujskoj ulici u Varaždinu, a sada su poznati i uzroci...

>>Varaždin: Zbog klizavog kolnika, sletjela s ceste i automobilom udarila u drvo

Naime, Muškarac starosti 38 godina upravljao je osobnim vozilom odvojkom Optujske ulice kod auto centra, u smjeru raskrižja s kolnikom Optujske ulice. Dolaskom do spomenutog raskrižja, ušao je u isto a da prethodno nije  propustio osobno vozilo kojim je iz smjera Varaždina prema Hrašćici upravljala 38-godišnjakinja. Tom je prilikom došlo do udara prednjeg dijela vozila vozača u stražnji desni dio vozila vozačice.

Od siline udara vozačica je izgubila nadzor nad upravljačem, te u zanošenju sletjela udesno van kolnika na zelenu površinu i prednjim dijelom vozila udarila u stablo. Nakon prometne nesreće vozači su popunili Europsko izvješće i nisu tražili očevid prometne nesreće.

Naknadno je 38-godišnjakinja zatražila liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin, a njene ozljede za sada nisu okvalificirane.

Inače, iijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 16 prometnih nesreća i to tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 13 prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Komentari

21.12.2015. 15:34h Zadnja izmjena: 15.01.2016. 10:19

Foto: Ilustracija