dvije nesreće u kratkom roku

Ogorčena čitateljica iz Strmca Podravskog: ''Kada Romi dobe neke novce, počinje divljanje po selu''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 22.07.2017. 14:51

Zadnja izmjena: 22.07.2017. 21:50

- Divljanje i vožnja u pijanom stanju od strane romske manjine se ponavlja iz mjeseca u mjesec. Pogotovo u vrijeme isplata socijalnih primanja, porodiljnih naknada i dječjih doplataka. U tom periodu se ne usuđujemo sa djecom kretati po ulici niti ih pustiti same kod prijatelja ili rodbine da netko ne strada- tako započinje svoju priču ogorčena čitateljica iz Strmca Podravskog.

Kako nam govori, u kratkom vremenskom roku u njenom su se selu zbile dvije nesreće u izazvane od strane romske manjine.

Prema njezinim riječima, jučer u noći oko 02:20 kod kućnog broja 167 i 169 razbijena je betonska i pregažena živa ograda. Počinitelji su željeli napustiti mjesto događaja prije nego se nađu svjedoci, ali na sreću sve je snimljeno i postoje fotografije automobila i tablica. Kako nam dalje govori, dečki su uhvaćeni kad su pod okriljem noći pokušali maknuti automobil s mjesta nesreće.

Nadalje, kako nam prenosi, druga prometna nesreća dogodila se par kuća dalje danas oko 9 sati ujutro. U toj nesreći je stradao čovjek pred svojom kućom na pločniku, a od siline udarca je završio nekoliko metara dalje u voćnjaku i kasnije odvezen u bolnicu.

 

Komentari