izvjestila pu varaždin

Opet sitne krađe! U jednom slučaju lopov se drznuo ući u kuću...

Objavljeno: 13.05.2020. 10:29

Zadnja izmjena: 13.05.2020. 10:29

Nakon što smo jučer izvjestili o tri krađe na području Varaždinske županije, danas iz PU varaždinske dolaze informacije u novima. U jednom slučaju lopov se drznuo garažu obiteljske kuće...

Pokrao kontrolnu kućicu

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je od mjeseca veljače do 11. svibnja nepoznati počinitelj u Miškininoj ulici u Varaždinu provalio u kontrolnu kućicu mobilne betonare iz koje je otuđio električne vodiče i elektroničke sklopove za upravljanje. Visina materijalne štete utvrdit će se naknado. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Iz garaže otuđio bicikl

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 37-godišnjaka, kojom prijavljuje da je od 23. travnja do 12. svibnja nepoznati počinitelj u ulici Kačića Miošića u Varaždinu u dvorištu kuće iz garaže otuđio bicikl. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari