U petak, 30. kolovoza oko 18 sati, u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj počinio razbojništvo nad 20-godišnjom zaposlenicom poslovnice za otkup zlata vlasništvo poduzeća iz Kastva.

Kako je utvrđeno, nepoznati je počinitelj uz prijetnju oružjem, od navedene zatražio novac, te se nakon što mu je isti predala, udaljio s mjesta događaja. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 30. kolovoza u noćnim satima, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Bartolovečkoj ulici u Trnovcu, te otuđio cigarete, kavu, alkoholna pića i registar kasu s novcem. Materijalna se šteta procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U petak, 30. kolovoza u jutarnjim satima, nepoznati je počinitelj otuđio novac iz kuće u Vančikovoj ulici u Varaždinu, vlasništvo 86-godišnjaka. Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

U subotu, 31. kolovoza u poslijepodnevnim satima, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u ulici Tina Ujevića u Gornjem Knegincu, vlasništvo 56-godišnjakinje. Tom je prilikom otuđio novac i razni zlatni nakit. Prema izjavi oštećene, materijalna se šteta procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Od 28. do 31. kolovoza, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u Bolfanu, vlasništvo 67-godišnjaka, te otuđio motornu prskalicu. Materijalna se šteta procjenjuje na više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja, policijski službenici podnose kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

U subotu, 31. kolovoza oko 9 sati, na prostoru oko crkve u Ludbregu, nepoznati je počinitelj počinio drsku krađu na štetu 56-godišnjakinje. Kako je utvrđeno, navedeni je iskoristio gužvu i nepažnju oštećene, te joj iz torbice otuđio novčanik s osobnim i bankovnim dokumentima i novcem. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna.

Komentari

02.09.2013. 14:59h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30