Optužnica: Silovao trudnu djevojku i prijetio joj ubojstvom

Objavljeno: 25.11.2014. 16:43

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: guardianlv.com

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu pred Županijskim sudom u Varaždinu podiglo je optužnicu protiv M.N. (27) zbog kaznenih djela silovanja, prijetnji i nametljivog ponašanja...

Tereti ga se da je od prosinca 2013. do rujna 2014. godine počinio navedena kaznena djela prema oštećenici pri čemu je dva teška kaznena djela protiv spolne slobode počinio tijekom njene trudnoće.

Također prijetio joj je da će je ubiti jer je prekinula ljubavnu vezu te joj uzastopno danju i noću putem Facebooka i SMS-a slao poruke izražavajući svoje neslaganje prekidom veze.

Tereti ga se da je nekoliko puta na dan dolazio do ugostiteljskog objekta u kojem je radila i svojim osobnim automobilom kružio oko objekta prvo sporom vožnjom, a potom ubrzavajući vožnju.

Vijeće Županijskog suda u Varaždinu je ukinulo istražni zatvor protiv okrivljenika smatrajući da ne postoji opasnosti od utjecaja na svjedoke niti opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, a državno odvjetništvo će protiv odluke suda o ukidanju istražnog zatvora podnijeti žalbu.

Komentari