Osečka: Dječak bez kacige biciklom udario u osobno vozilo pa se ozlijedio

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 19.10.2015. 11:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: ilustracija

Izvor: www.utahadvocates.com

U Osečkoj se u petak dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 11-godišnji dječak.

On je upravljao biciklom bez zaštitne kacige na glavi i bez pratnje odrasle osobe. Prilikom spuštanja nizbrdicom dječak se nije držao desne strane kolnika zbog čega je prednjim dijelom bicikla udario u prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 30-godišnjakinja. On je pao na kolnik te je završio u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove ozljede za sada nisu okvalificirane.

Prevratnje vozila

U nedjelju se pak u Varaždinskoj ulici  u Lepoglavi dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba. Muškarac starosti 64-godine upravljao je osobnim vozilom državnom cestom D 35 iz smjera Ivanca prema Očuri. Zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake, vozilom je prešao u desno na mekani teren gdje je prednjim dijelom vozila naletio na metalni šaht. Pritom je izgubio nadzor nad upravljačem te se vozilo u bočnom zanošenju  prevrnulo i zaustavilo na željezničkoj pruzi. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 17-godišnji putnik iz vozila, koji je odbio ponuđenu liječničku pomoć. Zbog prometne nesreće nije bilo zastoja u željezničkom prometu.

Nesreća u Varaždinu

U Supilovoj ulici u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Muškarac starosti 34 godine upravljao je osobnim vozilom iz smjera Anine prema Ulici Julija Merlića. Zbog nedržanja potrebitog razmaka pri vožnji u slijedu, prednjim je dijelom svog vozila udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 50-godišnjak, a koji je smanjivao brzinu kretanja u namjeri skretanja u lijevo u Bogovićevu ulicu. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 51-godišnja putnica iz vozila 50-godišnjaka. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.

Komentari