Osim nakita, novca i mobitela, u Međimurju ukrali i psa

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 21.03.2013. 16:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: ilustracija

Međimurska policija izvjestila je o većem broju krađa koje su se dogodile proteklih dana na području PU međimurske.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja nad 32-godišnjakinjom iz Marčana utvrđeno je da je u dva navrata, u vremenskom razdoblju od 17. siječnja do 7. ožujka ove godine, u Čakovečkoj ulici u Pušćinama, iz kuće 58-godišnjakinje otuđila zlatni nakit.

Materijalna šteta cijeni se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv 32-godišnjakinje će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Kazneno prijavljen bit će i nepoznati počinitelj koji je u utorak, 19. ožujka oko 12 sati u Čakovcu, u ulici Putjane, iskoristio odsutnost ukućana i iz dvorišta kuće otuđio psa, te time 42-godišnju vlasnicu oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći s 19. na 20. ožujka u vremenu od 18:30 do 6 sati u Čakovcu, u ulici Josipa Bedekovića, nepoznati počinitelj provalio je u objekt odgojne ustanove iz Čakovca, odakle je ukrao foto i video uređaje, te mobitel.

U čakovečkoj ulici Ruđera Boškovića iste je noći, u vremenu od 23:30 do 5:15 sati, nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekt, vlasništvo 42-godišnjaka iz Čakovca, odakle je otuđio cigarete, mobitel i domaći novac.

U razdoblju od 15. prosinca 2012. do 20. ožujka 2013. godine u Frankopanskoj ulici u Murskom Središću, nepoznati počinitelj provalio je u kontejner u vlasništvu Grada Mursko Središće, odakle je otuđio peć.

Pojedinačna materijalna šteta u ovim se slučajevima cijeni na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U srijedu 20. ožujka u vremenu od 4:25 do 4:30 sati u ulici Ivana Mažuranića u Čakovcu, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u vlasništvu poduzeća iz Čakovca i ušao u unutrašnjost, ali zbog uključenja alarmnog uređaja nije ništa ukrao, a slijedi mu kaznena prijava.

Komentari