„Taj hara već godinama“

Ovo nije prvi slučaj perverzije, PU varaždinska: „Prijavite ako ga vidite!“

Objavljeno: 14.06.2016. 17:14

Zadnja izmjena: 14.06.2016. 18:41

Foto: Fotografija čitatelja

Hrvatsku je danas potresao slučaj perverznjaka koji je masturbirao gledajući u učenice prvog razreda srednje škole, i to u neposrednoj blizini Policijske postaje u Varaždinu.

Podsjetimo, oko 12 sati muškarac starosti 60 - 70 godina prišao je dvjema maloljetnicama, upitavši ih bi li željele vidjeti kako masturbira. Djevojke su potom pobjegle, no stariji muškarac otišao je u park  kako bi izvršio izrečenu namjeru.

>> Bolesni perverznjak u Varaždinu mamio dvije djevojčice na blud - pobjegle mu i snimile sramotan čin

„Taj hara već godinama“

Čitateljica tvrdi da je slično doživjela ispred Gradskog groblja: – Pa taj manijak je 'skočio' ispred mene i počeo drkati. Bolesno... Ne mogu vjerovati da još uvijek slobodno šeće gradom.

– Taj hara već godinama, i to uglavnom u prolazu kod Starog grada. Više smo mu puta zvali policiju. – otkriva druga čitateljica.

Slično se jednoj čitateljici desilo i prije devet godina: – Kolegica i ja smo bile drugi razred srednje škole. U 7 sati ujutro u prolazu od Stančića prema Starom gradu 'izletio' nam je frajer u 50-ima.

„Nitko nije prijavio“

Iz PU varaždinske ističu da su danas odmah nakon objave uputili ophodnju, ali da događaj danas nije nitko prijavio.

Na mjestu događaja, kažu, nisu zatekli opisanu osobu, stoga pozivaju građane da, ako istog zateknu u takvom činu, što žurnije izvijeste na broj 192.

Komentari