tragedija u prometu

Ovo su okolnosti pod kojima je 72-godišnjak u Lepoglavi izgubio život

Objavljeno: 23.10.2021. 16:20

Zadnja izmjena: 23.10.2021. 16:22

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 22. listopada oko 15 sati u Lepoglavi, smrtno je stradao muškarac starosti 72 godine. Ovo su okolnosti uslijed kojih je došlo do tragedije, a o kojima je danas javnost izvjestila PU varaždinska:

  • Oštar zavoj, gubitak kontrole: "Očevidom je utvrđeno, kako je osobnim vozilom iz smjera Bednje u smjeru Lepoglave upravljao 72-godišnjak. Dolaskom u Trakošćansku ulicu i ulaskom u lijevi oštri zavoj na blagoj nizbrdici vozilom je prešao u desno gdje je prednjim desnim kotačem udario u rubni kamen nogostupa, kojom prilikom je izgubio kontrolu nad vozilom."
  • Ispadanje iz vozila: "U zanošenju vozilom 72- godišnjak prošao je ponovno u lijevo preko ceste na meki teren i prednjim je djelom udario u zemljani nasip, uslijed čega je vozilo odbačeno u zrak, te palo na desni bok, kojom prilikom je vozač ispao iz vozila, dok se vozilo ponovno prevrnulo na kotače, te se zaustavilo."
  • Smrt na mjestu događaja: "Uslijed zadobivenih ozljeda nesretni muškarac je preminuo na mjestu događaja, te je smrt konstatirana od strane liječnika Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Tijelo nesretnog muškarca prevezeno je na patologiju varaždinske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija."

Komentari