PROVALE

Proteklog vikenda na meti kradljivaca - svijeće i lampaši

Objavljeno: 13.09.2021. 10:41

Zadnja izmjena: 13.09.2021. 10:41

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje mjesto događaja)

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin ovog su vikenda zaprimili čak tri prijave u vezi provala u kućice za prodaju svijeća i lampaša na više lokacija.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 11. do 12. rujna u Hallerovoj ulici u Varaždinu provalio u drvenu kućicu za prodaju svijeća i lampaša. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 11. do 12. rujna u Gospodarskoj ulici u Varaždinu provalio u kiosk za prodaju svijeća i lampaša. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 11. do 12. rujna u ulici Ratimira Hercega u Varaždinu provalio u drvenu kućicu za prodaju svijeća i lampaša. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari