građani u strahu

PANIKA U MAROFU I OKOLICI! Mještani tvrde: ''Muškarac iz crvenog auta promatra, ulazi u kuće i krade!''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 10.01.2018. 18:06

Zadnja izmjena: 10.01.2018. 19:08

Građani Marofa i okolice zadnjih dana su u panici jer kako tvrdi jedan građanin na svojem Facebook profilu, u zadnjih je par dana na području grada i okolice viđen crveni Peugeot 207, a čovjek u njemu prema njihovim riječima promatra i vreba kuće.

Kako tvrdi jedan mještanin na svojem statusu, već ima nekoliko prijava podnesenih, a uz to i nekoliko pokradenih kuća. Također, poziva sve ljude da obrate pozornost te slikaju tablice, a i sam je objavio fotografiju za koju tvrdi kako je snimljena na nadzornoj kameri u trenutku kada su iz crvenog auta promatrali njegovu kuću. 

Ispod njegove fotografije pojavili su se pak komentari zabrinuti građana koji su, prema njihovim tvrdnjama i sami imali loša iskustva.

- Jučer bio kod nas ulovila sam ga kako nam obilazi terasu - komenirala je zabrinuta mještanka na Facebooku, a ta je njegova objava podijeljena više od 160 puta.

Nakon te objave, pojavila se još jedna slična, na kojoj mještani tvrde kako je sada taj isti crveni automobil viđeni u Podvorecu. 

- Pokušaj provale kod mene danas, PODVOREC!!! Pazite na crveni auto, ZG registracija, tip je visok, ćelav, nosi naočale, crna trenirka i svijetle tenisice!!! Mislim da je bio u izviđanju ili u brzopoteznom modu jer se zbunio i pobjegao - napisao je mještanin.

'' Ušao je u spavaću sobu''

Nakon što smo vidjeli objavu, kontaktirali smo pojedine mještane iz okolice Marofa koji su nam potvrdili istinitost priče i ispričali i svoje neugodine situacije.

- Muška osoba mi se odjednom pojavila u hodniku i rekao mi je da se izgubio i da mu se mobitel ugasio. Odmah mi je bio čudan pa sam ga poslala van. Nije mi prijetio, bio je zbunjen i čudan nego sam vidjela da promatra bicikle u garaži - ispričala je mještanka Pake i dodala kako je za pola sata od prijateljice saznala da joj je ista muška osoba pojavila - u spavaćoj sobi.

Kako neslužbeno doznajemo, policija zna tko je počinitelj i već traga za njim, no više ćemo saznati sutra nakon što nam PU Varaždinska, kojoj smo poslali upit, pošalje priopćenje.


 

Komentari