Pet krađa u pet dana: Krali novac, raznu robu pa čak i piliće, kokoši i patke

Objavljeno: 04.05.2015. 13:07

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ilustracija

Pet krađa u svega pet dana dogodilo se na području Varaždinske županije, a provaljivalo se u obiteljske kuće, trgovine, ugostiteljske objekte, a ukradeno je i sedamdesetak pilića...

U četvrtak, 30. travnja, nepoznati je počinitelj provalio u stan u ulici Ratimira Hercega u Varaždinu, vlasništvo 27-godišnjaka te otuđio iznos od nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela. 

U noći s 30. travnja na 1. svibnja, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u Seketinu, vlasništvo trgovačkog društva iz Križanca te otuđio cigarete, duhan i drugu robu. Visina materijalne štete utvrdit će se inventurom. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom noći s 1. na 2. svibnja, nepoznati je počinitelj provalio u gospodarski objekt u Zamlaki, vlasništvo 71-godišnjaka i otuđio sedamdesetak pilića težine nekoliko kilograma te kokoši i patke. Prema izjavi vlasnika, materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Krađa se dogodila i jučer, 3. svibnja od 0.30 do 6.50 sati, u ulici Vladimira Nazora u Petrijancu.  Nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt vlasništvo poduzeća iz Družbinca. Tom je prilikom otuđio blagajnički maksimum u iznosu od stotinjak kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje na otkrivanju počinitelja navedenog kaznenog djela.

Danas, 4. svibnja od 0.40 do 1.20 sati, nepoznati je počinitelj provalio u prodajni prostor benzinske postaje u Varaždinskoj ulici u Selniku te otuđio iznos od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Komentari