"Samo" 1.86 promila

Pijan 35-godišnjak izazvao prometnu nesreću na Varaždin Bregu i pobjegao

Objavljeno: 02.02.2016. 11:45

Zadnja izmjena: 15.02.2016. 20:05

Foto: Ilustracija

Na Varaždin Bregu u ulici Glavić, u ponedjeljak oko 9.45 sati se dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila. U nesreći je jedna osoba ozlijeđena...

Naime, kako je priopćila PU varaždinska, 35-godišnji muškarac upravljao je osobnim vozilom iz smjera Turčina prema Presečnu. Zbog nedržanja potrebnog razmaka pri vožnji u slijedu, prednjim je dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je neposredno ispred njega u istom smjeru upravljao 48-godišnjak.

Potonji vozač je smanjivao brzinu kretanja radi nailaska na obilježeni pješački prijelaz na kojeg su stupili pješaci. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 50-godišnja putnica iz vozila 48-godišnjaka. 

Nakon prouzročene prometne nesreće, 35-godišnjak je napustio mjesto događaja, te je naknadno zaustavljen u prometu po policijskim službenicima Policijske postaje Novi Marof. Tom je prilikom kod istog utvrđena koncentracija alkohola od 1.86 g/kg. 

Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden je u prostorije Policijske uprave varaždinske i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Komentari